Afbeelding invoegen

  Mijn naam is Paskale Munnich en ben podotherapeute van beroep.

In 1993 heb ik mijn Bachelor Degree gehaald door af te studeren aan de HBO-opleiding podotherapie in Eindhoven (Fontys Hogeschool).

Direct daarna heb ik mijn eigen praktijk geopend in Budel en later in januari 1998 ben ik verhuisd naar Gastel. In 1999 heb ik een vestiging in Leende geopend.
 
Mijn verzorgingsgebied is de gemeente Cranendonck, Leende, Sterksel, Heeze en Hamont-Achel.
 
Mijn belangrijkste doel is het leveren van kwaliteit en resultaat.
Dit kan ik bereiken door naar u te luisteren en te begrijpen wat uw probleem is. Een persoonlijke benadering staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn behandelingen worden op uw persoonlijke situatie afgestemd. Hierdoor ontstaat een stukje maatwerk. Dit betekent ook dat de behandeling niet voor iedere cliënt met dezelfde klachten gelijk is.

Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici (nr.:89900982596). In dit register zijn meerdere paramedische beroepsgroepen ingeschreven.

Voor allen gelden dezelfde kwaliteitseisen. Elke vijf jaar dien ik me te laten herregistreren onder de voorwaarde dat ik me gedurende die vijf jaar voldoende heb bijgeschoold en mijn praktijk positief wordt gevisiteerd door de visitatiecommissie van de NVvP.

Innovaties op het gebied van digitalisering, podotherapeutische materialen en wetenschappelijk onderzoek volg ik op de voet. Waar nodig worden deze in de praktijkvoering opgenomen.

Podotherapie Paskale Munnich is een professionele onderneming en bij de kamer van koophandel ingeschreven als Vennootschap Onder Firma.